2/6/2018

Ledig tjänst - Marknadsansvarig

Vi söker nu en engagerad och kreativ Marknadsansvarig som kommer vara en drivande kraft i vår fortsatta tillväxt!

I rollen som Marknadsansvarig erbjuds du möjligheten att vara med på en utvecklande resa där du ges stort utrymme att påverka och driva vår marknadsagenda. Då vi växer finns det även stora   chanser för dig med ambitioner att växa med ditt ansvar.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Planera och utveckla marknadsaktiviteter, såväl traditionella som digitala

  • Ansvara för våra kommunikationskanaler samt för att vidareutveckla vår påbörjade varumärkessatsning.

  • Operativt ansvar för vår produktkatalog där vi presenterar vårt sortiment med bilder och tillhörande texter.

  • Budgetansvar samt ansvar för upphandlingar mot byråer och tryckerier.

 

Du rapporterar till vår Sortiment- och Inköpschef och är placerad på kontoret i Hishult. Du kommer arbeta i tätt samarbete med våra försäljningschefer, utländska agenter samt vår produktavdelning.

 

Kvalifikationer och personlighet

Vi ser gärna att du arbetat några år i en marknadsorienterad roll. Du har erfarenhet av att operativt driva marknadsföringsaktiviteter i såväl traditionell som digital media. Genom din goda förståelse för IT rör du dig obehindrat mellan olika system och program såsom Adobes Suite (InDesign och Photoshop), har du dessutom PIM-erfarenhet är det meriterande. Du uttrycker dig obehindrat på såväl svenska som engelska.

Som person är du en utåtriktad idéspruta som trivs med att själv ta fram och skapa marknadsmaterial. Samtidigt har du förmåga att strukturera ditt arbete för att kunna arbeta mot fasta deadlines. Du håller dig ständigt uppdaterad kring vad som händer på den digitala arenan och du är lyhörd inför marknadens behov och trender. Dessutom trivs du med att ha många kontaktytor och du är duktig på att bygga starka relationer såväl internt som externt. För att trivas hos oss är du prestigelös, har nära till skratt och står för de idéer du tror på!

 

Så ansöker du

I denna rekrytering samarbetar Brafab med Academic Search. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktpersoner på Academic Search är Anna Fredricson 0701-65 31 01 och Louise Stamå 0701-65 31 96. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

Added to cart